Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Székesfehérvári Járási Földhivatal: illetékességi változások, szünnap Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2015. február 26.

Image

Illetékességi változások miatt a Székesfehérvári Járási Földhivatalban február 27-én az ügyfélfogadás szünetel. Február 26-án 12 órától február 27-ig a földhivatal adatbázisa sem lesz elérhető, adatigénylésre, tulajdoni lap lekérdezésre nem lesz lehetőség.
Tovább...
 
INTERAKTÍV HADTÖRTÉNET Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 25.

Image

Ebben az évben különböző korú iskolás tanulóknak nyújt lehetőséget az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark arra, hogy egy interaktív hadtörténeti szoftver segítségével a X. századba kalandozzanak a fiatalok. Az eszköz a magyar kalandozások korába kalauzolja a tanulókat, amelynek segítségével a történelmi időszak legjelentősebb hadi eseményeiben, meghatározó csatáiban vehetnek részt, korhű módon. Hadvezérek bőrébe bújhatnak és a virtuális világban újrajátszhatják a csatákat, de már saját döntésük alapján alakulnak a hadi események.
Tovább...
 
MIT ESZÜNK AZ IDÉN? Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Mihály   
2015. február 25.

Image

Sült szöcske, paradicsomos fagylalt és alga? Azért kevésbé sokkoló, egészséges ételeket is jósol bőven a nemzetközi sajtó a 2015-ös év étkezési trendjeiről. A Falatozz.hu kigyűjtötte, hogy mit mondanak a külföldi lapok az idei gasztronómiai divatokról. Az új jelige a kókuszcukor, a matcha tea, a gluténmentes gabonák és zöldségek, de akadnak vad elképzelések is.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Diáktanács szakmai napja Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. február 25.

Image

Szakmai napot rendezett a Székesfehérvári Diáktanács tegnap, a Városházán. Az eseményen a résztvevő fiatalok több témában hallhattak előadást, többek között a Köznevelési Törvény változásairól, az Új Nemzedék Kontaktpont Iroda pályaorientációs programjáról, és a diákjogokról, valamint élménybeszámolót a külföldi csereprogramokról és az Óbudai Egyetem mindennapjairól. A szakmai nap közel 150 résztvevőjét dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte.
Tovább...
 
Légy SZERtelen!  Folytatódik a Szülők Akadémiája Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 25.

Image

Újabb programjához érkezik a „Szülők Akadémiája” című sorozat február 26-án, csütörtökön 17.00 órától a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskolában. Ezúttal Mészáros Zalán, a TEVA Magyarország Zrt. tudományos munkatársa tart interaktív előadást a drogfogyasztással kapcsolatos segítségnyújtásról, a jogi útvesztőkről és a szülők felelősségéről.
Tovább...
 
Székesfehérvár kényeztet Nyomtatás E-mail
Írta: J. Mező Éva   
2015. február 25.

Image

Csütörtökön nyit az Utazás kiállítás, ahol első alkalommal Székesfehérvár lesz a belföldi díszvendég. F. Szegő Krisztina, a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője ma sajtótájékoztatón arról számolt be, hogy ennek megfelelően látványos standdal fogadják a kiállításra érkezőket. Tájékoztatott azokról a programokról is, amelyek városunkat mutatják be a standon, illetve a központi színpadon, továbbá hasznos információkkal is szolgált a kiállításra utazóknak.
Tovább...
 
Bővül az autóbuszjáratok menetrendje Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. február 25.

Image

A Sóstó Ipari Parkban működő cégekkel egyeztetve újabb autóbuszjáratok beállítására kerül sor március 15-től. A képviselőtestület a pénteki közgyűlésen tárgyal a menetrend módosításról, amely a 15, 15A és 15Y jelzésű járatok jelenti.
Tovább...
 
2015 - Az extrém és luxus táborok éve Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 24.

Image

A Taborfigyelo.hu gyermektáborokat összehasonlító portál szervezésében 250 szülő részvételével zajlott kutatásban felmérték, milyen táborokat keresnek a 2015-ös évben, mik lehetnek az idei év „tábor slágerei”, hol táboroznak a lurkók, valamint mennyit költünk gyermekenként egy táborra. Több újdonság mellett több pénz juthat idén a vakációra, míg az extrém táborok népszerűbbek lesznek.
Tovább...
 
Somogyi Antal rovásírásos gyűjteménye Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 24.
Izgalmas előadásnak lehetnek tanúi, a 259. Hétvezér Est résztvevői, akik meghallgatják Mandics György és Tisza András „Somogyi Antal rovásírásos gyűjteménye” című előadását, a közelmúltban felfedezett, több száz oldalnyi rovásírás szövegből készült könyvük bemutatóján .
Tovább...
 
Közösségek pályázatát várják az Élelmiszer-lavina programba Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 24.

Image

Hatodik alkalommal indult el a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Syngenta Élelmiszerlavina programja. Az önkormányzatok és civil szervezetek idén is több millió forint értékű zöldség vetőmagra pályázhatnak március 6-ig.
Tovább...
 
FOLYTATÓDIK A CSICSERGŐ KLUB Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 24.

Image

Folytatódik a Csicsergő Klub február 25-én, szerdán a Székesfehérvári Hétvezér Általános Iskolában. A 16.30-kor kezdődő programon a szülők ezúttal az intézmény épületével, taneszközeivel ismerkedhetnek. Ezzel párhuzamosan „Erre gyere, ne menj arra!” címmel tartanak játékos foglalkozást a nagycsoportos óvodások számára. A Csicsergő klub következő foglalkozásait március 11-én és 25-én tartják.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14554 - 14564 / 20492